Vi beholder "Morten" og "Fru Larsen". "Fru Larsen" skal bo sammen med Pernille og "Unni". "Morten" skal bo her sammen med "Majja", "Iris" og "Reidar". Så nå blir det moro framover :-) Fortsettelsen følger under siste nytt....

 

7. januar

 

"Mille" med sin nye familie.

 

6. januar

 

"Alma" med sin nye familie.

 


 

 

Jul/nyttår

 

Og så kom influensaen til Huginsvei 10! Dårlig med oppdateringer underveis, men noen bilder ble det tatt....

 


 

14. desember

 

Nå begynner det å bli mer fart i sakene...De har begynt å lekesloss, og viser glede når vi kommer inn til dem. Nå våkner de også fort ved lyder og kommer når vi lokker på dem. Og de får mye besøk:-) Det er mange som gjerne vil hilse på dem, og det er jo til god hjelp i pregingen. De må jo venne seg til litt av hvert.
Lille Iris er også med. Hun er nå en naturlig del av flokken her og er med der det skjer noe. Og hun er jo lett å finne igjen i flokken. ;-)

 

6. desember

I dag har valpene fått fast føde for første gang. Veldig deilig, og mye å slikke av hverandre etterpå. :-)

 

4. desember

Nå har valpene allerede blitt 3 uker. I dag var det igjen tid for markkur og kloklipp.
Valpene har nå flyttet ned i første etasje, og pregingen på små og store er allerede godt i gang. Majja er ei trygg og god tispe. Og alle kjente er velkommen på valperommet. Det blir mye oppmerksomhet å få fremover.:-)

 

26. november

I dag er valpene 14 dager, og jeg har klippet klørne deres for første gang. Alle åpnet øynene for et par dager siden, så nå begynner de å bli ordentlig klare i blikket.
De begynner å bli skikkelig spenstige å holde i nå, og de kommer seg ganske langt på gulvet på kort tid. Majja får det snart veldig travelt. :-)
Valpene legges ut på gulvet etter hvert som klørne er klippet, og Majja sjekker at alt er bra.
De samles fort når det er mat å få!
Etterpå var de skikkelig trøtte.

21.november

9 dager gammel


 


19. NovemberNå har valpene blitt 1uke, og i dag fikk de sin første markkur. Jeg la dem også på vekta for moro skyld. Ikke fordi jeg tvilte på at de hadde lagt på seg...:-). De veide ca 175 g ved fødselen. I dag veier de litt i underkant av 400g. Ikke rart Majja er sulten!
Majja er utrolig flink. Hun er hos valpene hele tiden, har kun tid til å lufte seg og spise. Hun koser seg med valpene sine.


12. november 2008

 

1 hanhund og 3 tisper ble født i løpet av 2 timer. Dette er Majja's første kull, men hun oppførte seg som om hun hadde gjort det mange ganger før :-).
Majja og valpene rett etter fødselen...
.og her er de gode og mette,slitne og trette:-)