Cecilie med Titti, Marit med Reidar & Pernille med UnniMitt navn er Marit Frost Kieding. Jeg bor i Tønsberg, ca 100 km syd for Oslo.
Jeg har mann, tre barn + svigerbarn, 3 barnebarn, 7 sorte dvergschnauzere og 1 sort/sølv.

Kennel Treffa var drømmen som ble virkelighet i 1990. Og i 1991 hadde vi vårt første kull.

Men det hele startet lenge før dette.
Sannheten er at jeg alltid har vært veldig opptatt av dyr. Vi har alltid hatt dyr i huset, og det av ange forskjellige slag. Alltid var det jeg som tok ansvaret for dyra, selvom de skulle være hele familiens kjæledegger.

Det ble for alvor merkbart da vi fikk vår første riesenschnauzer, "Treffa" i 1970. Vi ble tur og treningskamerater, og ingen andre i familien fikk slippe til. Det ble et så strekt bånd mellom oss, at jeg kjenner følelsen ennå når jeg tenker på henne så mange år senere. Så valget av kennelnavn var ikke vanskelig. Det måtte bli Treffa.

Da jeg møtte Glenn, mannen min, var han så imponert av henne at han kjøpte seg en riesen han også. Da vi giftet oss hadde vi med oss hver vår riesen inn i ekteskapet. "Treffa" og "Paco". Vi var på noen få utstillinger, men det ble for det meste brukt som bruks- og trekkhunder.

I 1985 fikk vi riesentispa Sweepstakes La Betine. Og med henne kom interessen for utstilling, avl og oppdrett. Desverre fikk hun kronisk livmorbetennelse, og vi måtte fjerne livmoren hennes da hun var bare 2 år gammel. Skulle vi kunne drive oppdrett, måtte vi ha en hund til. Vi hadde da 3 små jenter, og tanken på en riesen til i huset føltes ikke riktig. Det var da ideen om en mindre hund fødtes, og valget av rase var lett; en sort dvergschnauzer!

Så begynte søken etter den rette hunden.

Rett hund og rett kennel, det fant vi i Vallentuna.
Etter mange hyggelige telefonsamtaler kunne vi endelig i oktober 1989 hente vår første sorte dvergschnauzer. Fixus Double Divinity, til daglig kalt "Ninja" ble alt vi på forhånd hadde øsnket oss. Og i tillegg fikk vi verdens beste oppdrettere! Det er hos Anne og Jannica Wallin, Kennel Fixus jeg henter inspirasjon og kunnskap. Alt fra pelsstell til handlig, valg av avlsdyr og fødsler. Jeg har utrolig mye å takke Anne og Jannica for!

I dag har jentene mine blitt store, og de to yngste deler min interesse.
Cecilie og Pernille har handlet hundene våre fra de var 8-10 år. Så
de er også en stor del av Kennel Treffa.

Velkommen til vår side og skriv gjerne i vår gjestebok!

Huginsvei 10

- En stor takk og all ære til Anne Wallin som har gjort denne hjemmesiden til en realitet -